Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Personalo vadyba>Maitinimo įmonės aptarnaujantis personalas
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maitinimo įmonės aptarnaujantis personalas

  
 
 
123456789
Aprašymas

Aptarnavimo ypatumai. Svečio sutikimas. Pasodinimas prie stalo. Meniu pateikimas. Užsakymo priėmimas. Užsakymo vykdymas. Atsiskaitymas su lankytoju. Kokybiškas aptarnavimas restorane. Pasiruoškite iš anksto. Aptarnaukite šiltai ir rūpestingai. Būkite savo klientų "advokatais". Bendraukite ir nepralaimėsite. Spręskite problemas. Demonstruokite nuoširdų išdidumą. Užtikrinkite, kad jūsų svečiai grįš. Išvados.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2006-01-06
DalykasPersonalo vadybos referatas
KategorijaVadyba >  Personalo vadyba
TipasReferatai
Apimtis8 puslapiai 
Literatūros šaltiniai0
Dydis11.57 KB
AutoriusVladas
Viso autoriaus darbų2 darbai
Metai2005 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasDanutė Grikšaitė
Švietimo institucijaSocialinių mokslų kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word referatas [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Referatai
  • 8 puslapiai 
  • Socialinių mokslų kolegija / 3 Klasė/kursas
  • Danutė Grikšaitė
  • 2005 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą