Šperos.lt > Vadyba > Personalo vadyba > Vidinė valdymo struktūra greito maisto restorane

Vidinė valdymo struktūra greito maisto restorane

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.6
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Trumpa įmonės veiklos charakteristika. Įmonėje atliekami darbai ir funkcijos. Įmonės organizacinė valdymo struktūra. Pareigybių/darbo vietų analizė. Gamybos direktoriaus pareigos. Buhalterio pareigos. Personalo vadovo pareigos. Reklamos vadybininkas. Virėjo pareigos. Padavėjo- barmeno pareigos. Operatoriaus pareigos. Pagalbinio darbuotojo virtuvėje pareigos. Reikalavimai darbo vietą užimančiam darbuotojui. Kintamas darbo užmokestis. Personalo vadovas. Gamybos direktorius. Buhalterė. Reklamos vadybininkas. Virėjas. Padavėjas-barmenas. Operatorius. Pagalbinis darbuotojas. Darbo užmokesčio apskaičiavimas. Premijavimo rodiklių parinkimas ir aprašymas. Personalo parinkimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

29 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 68.02 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą