Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Vadyba>Personalo vadyba>Mokomosios praktikos ataskaita: šviežių pieno produktų gamyba D. Kaniauskienės individualioje įmonėje
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Mokomosios praktikos ataskaita: šviežių pieno produktų gamyba D. Kaniauskienės individualioje įmonėje

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223
Aprašymas

Įvadas. Bendra informacija apie įmonė. D. Kaniauskienės individualios įmonės valdymo struktūra. Išorinės aplinkos analizė. Demografinė situacija ir gyvenimo sąlygos. Transportas ir komunikacijos. Išorinės aplinkos tendencijos ir jų įtaka įmonės veiklai. Įmonės personalo valdymo analizė. Personalo valdymo sprendimai. Įmonės personalo strategija. Personalo padalinio struktūra ir atliekamos funkcijos. Darbuotojų kaita, jos priežastys. Darbuotojų motyvacijos lygis įmonėje. Darbuotojų karjeros valdymas. Individualių darbuotojų pasiekimų planavimas Darbuotojų mokymas organizavimas įmonėje. Mokymo planų ir biudžeto sudarymas. Naudojami mokymo metodai naudojami, mokymo efektyvumo vertinamas. Dirbančiųjų darbo apmokėjimo nuostatai. Darbo užmokesčio gamybiniuose cechuose apskaičiavimo tvarka. Darbo užmokesčio motyvacinis poveikis darbuotojams. Nefinansinio skatinimo priemonės(naudos) taikomos darbuotojams. Personalo valdymo SWOT analizė. Išvados.

Ištrauka

Praktika atlikau D. Kaniauskienės individualioje įmonėje. Praktikos tikslas buvo susipažinti su įmone, jos dokumentais, įmonėje atliekamais darbais, personalo valdymo sistemomis ir jų tarpusavio sąveika bei formuoti praktinius personalo valdymo įgūdžius.
Vykdant praktikos užduotį buvo stengiamasi kuo daugiau sužinoti apie įmonės personalo skyrių, jo vykdomas funkcijas bei darbus ir įsisavinti praktinius personalo valdymo aspektus įmonėje. Reali praktika pasirinktoje įmonėje suteikė žinių, patirties ir įgūdžių, kurias galima panaudoti tolesniuose praktikos darbo etapuose.

D. Kaniauskienės individualios įmonės specializacija – šviežių pieno produktų gamyba Lietuvos rinkai. Įmonė gamina: pieną, kefyrą, grietinę, grietinėlę, rūgpienį, įvairius jogurtus, bei desertinius kremus, sviestą, sausus pieno produktus: sausą išrūgų baltymų koncentratą ir pieno miltus. Ukmergės pieninė gamina: varškę, varškės sūrius, glaistytus varškės sūrelius, saldžias varškes, bei lydytus varškės produktus.
D. Kaniauskienės gamykla yra įsidiegusi Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemas, užtikrinančias gaminamos produkcijos saugumą nuo pirmojo žingsnio – žaliavos – iki gaminių parduotuvių lentynose.
Tarptautinės sertifikavimo įmonės "Bureau Veritas Quality International" (BVQI) suteikti sertifikatai pagal kokybės vadybos ISO-9001 ir aplinkosaugos ISO – 14001 standartus užtikrina pastovų šių sistemų tobulinimą, siekiant maksimaliai patenkinti kliento reikalavimus ir vykdyti gamybą minimaliai kenksmingomis aplinkai sąlygomis
Įmonės veiklos pobūdis: pieno produktų, sviesto, tepių riebalų mišinių, sausų produktų, išrūgų baltyminio koncentrato kūrimas ir gamyba. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2010-08-18
DalykasPersonalo vadybos praktikos ataskaita
KategorijaVadyba >  Personalo vadyba
TipasPraktikos ataskaitos
Apimtis20 puslapių 
Literatūros šaltiniai6
Dydis50.62 KB
AutoriusAndrius
Viso autoriaus darbų1 darbas
Metai2009 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasGurijanova
Švietimo institucijaISM Vadybos ir Ekonomikos Universitetas
FakultetasISM Kaune
Failo pavadinimasMicrosoft Word Mokomosios praktikos ataskaita individualioje imoneje [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Praktikos ataskaitos
  • 20 puslapių 
  • ISM Vadybos ir Ekonomikos Universitetas / 3 Klasė/kursas
  • Gurijanova
  • 2009 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą