Įvadas. Įmonės veiklos aprašymas. Trumpa įmonės veiklos charakteristika. Įmonėje atliekami darbai ir funkcijos. Restorane "Kaprizas" atliekami darbai ir funkcijos. Įmonės organizacinės valdymo struktūros sudarymas. Darbo analizė ir reikalavimų profiliai. Pareigybių/darbo vietų darbo analizė. Restorano direktorius. Restorano vadybininkas. Buhalteris. Padavėjas. Restorano virėjas. Restorano barmenas. Restorano apsaugininkas. Restorano valytojas. Reikalavimai pareigybę/darbo vietą užimančiam darbuotojui. Restorano direktoriaus reikalavimų profilis. Restorano vadybininko reikalavimų profilis. Padavėjo reikalavimų profilis (fragmentas). Buhalterio reikalavimų profilis. Restorano virėjo reikalavimų profilis. Restorano barmeno reikalavimų profilis. Restorano apsaugininko reikalavimų profilis. Restorano valytojo reikalavimų profilis. Darbo užmokesčio sistema. Darbo užmokesčio struktūra. Bazinio darbo užmokesčio nustatymas. Kintamas darbo užmokestis. Premijavimo rodikliai. Personalo parinkimas. Pareigybės/darbo vietos reklama. Paieškos šaltiniai. Reikalaujami dokumentai. Personalo atranka. Darbas iliustruotas lentelėmis.